Tragjedia italiane nuk ka fund/ Regjistrohen 812 viktima në 24 orët e fundit për shkak të koronavirusit

312
Sigal

Italia ka shënuar 812 viktima të tjera në 24 orët e fundit për shkak të koronavirusit.

Ndërkohë, 1648 janë rastet e reja me koronavirus në vendin fqinj. Italia ka kaluar kështu 100 000 të infektuar me koronavirus.

Numri i saktë, ku përfshihen viktimat dhe të shëruarit, është 101 739.