Skandali/ Personeli mjeksor u dërgua në Itali pa diplomat. Italia i fut në testim

306
Sigal

Infermierët që i dërguam Italisë kishin shkuar pa asnjë dokument që tregon se janë mjekë, kështuqë Istituti i Shendetit Publik i kishte futur në provim dhe po e kaluan provimin do bëjnë vetëm ndihmesa.

Çfare turpi !!!

Ndërsa Polakët ,ndryshe nga Shqipëria dërgoi 15 specialista rianimacioni. Pikërisht ajo që duhet.

Shkruan la Repubblica në Itali.

https://milano.repubblica.it/cronaca/2020/03/30/news/coronavirus_lombardia_i_medici_albanesi_a_brescia_il_direttore_generale_degli_spedali_civili_dobbiamo_valutare_le_loro_c-252690314/