Tiranë, pa energji elektrike deri në orën 15:00 në disa rrugë. Ja lista

326
Sigal

OSHEE njoftoi se edhe sot do të vijojnë dhe sot punimet për rikonstruksionin e kabinave në disa zona në Tiranë:

Nga ora 9:00 deri 14:00, pa energji do të mbeten: Rruga “Ndre Mjeda”, rruga “Kongresi i Lushnjes” pjesërisht,

Ora 09.00-11.00: pa energji do të mbeten: Rruga “Ndre Mjeda”, rruga “Babe Rexha” pjesërisht

Ora 09:00-15:00: pa energji do të mbeten: Rruga “Fehmi Agani” pjesërisht, afer Ish Doganes, rruga “Thanas ZIko”, “4 Deshmoret” pjesërisht. rruga “Jeronim De Rada”, rruga “Xhorxh W Bush” pjesërisht.