Tirana pa energji ditën e nesërme, ja oraret dhe zonat ku do të stakohet rryma

61
Ditën e nesërme, Tirana do të përballet me kufizime energjie në disa zona të saj.

Njoftimin e bën të ditur OSSHE, e cila publikon edhe oraret e kufizimeve si edhe zonat që do të mbeten pa energji.

‘Njoftim për abonentët #Tiranë. Stakim, 3 qershor

Për shkak të remontit të planifikuar në një nga fiderat e NST Valias, në datën 3 qershor gjatë intervalit kohor 09:30-14:30 do të stakohet energjia elektrike në këto zona në Tiranë

Bërxullë, Domje.

Po në datën 3 qershor, gjatë intervalit kohor 09:00-14:00 do të kryhet remont në një prej fiderave të NST Kinostudio. Pa energji do të mbetet pjesërisht zona e Tufinës, fshatrat Tujan, Ferraj. Ndërsa gjatë segmentit kohor 09:00-15:00, në datën 3 qershor, do të kryhet remont në një prej fiderave të NST Ndroq. Pa energji do të mbeten Ndroq, Pinet, Callnet, Cala Bërzez’