Temperaturat e ulëta ‘kthejnë’ akullin në ‘vepër arti’ në qytetin e Pogradecit

177
Sigal

Gjatë këtyre ditëve termometri ka shënuar temperaturat më të ulëta të vitit dhe meterologët kanë lajmëruar se duhet të evitohen daljet deri në një përmirësim të situatës.

Mbrëmjem e djeshme në vendin tonë, pikërisht në qytetin e Pogradecit  temperaturat e ulëta në -14 gradë celcius kanë krijuar disa forma mjaft interesante të akullit në liqen.

Edhe pse këtë vit më të pakta në sasi për shkak se liqeni nuk ka pasur dallgë të forta pamjet fantastike të krijuara natyralisht nuk mungojnë në breg të liqenit.