Studimi/ Ja si duhet të duket një penis “perfekt”

538
Gazeta e Mjekësisë Seksuale botoi një studim të ri që i jepte përgjigjie një pyetjeje disi të pazakontë: Si duhet të duket një penis që të etiketohet si i pashëm?
Studiuesit zviceranë që kryen hulumtimin morën në pyëtje gra të moshës 16-45 vjeç për të renditur tiparet që e bëjnë një penis të “bukur”
Nga tetë karakteristikat, diametri dhe gjatësia renditen si cilësia e katërt dhe e gjashtë dhe më rëndësi për femrat duket se ka lëkura, qimet pubike dhe pamja e përgjithshme, proporcionaliteti.
Tiparet e tjera që renditen në fund të listës janë: forma e kokës (Nr. 5), pamja e skrotumit (Nr. 7), dhe së fundmi, pozicioni dhe forma e hapjes së uretrës.
Ndonëse ideja e së bukurës është relative dhe penisi i përsosur nuk ekziston ashtu si nuk ka gjoks apo vaginë të përsosur, ky studim është bërë për të zbuluar tiparet që ndikojnë ne “bukurinë” e organit gjenital.
Sigal