Skandali/ Kallëzim penal për kreun e SPAK, për shpërdorim detyre

128
Avokati Kujtim Cakrani ka deklaruar në rrjetin social facebook se askush nuk e kishte menduar se do të kryhej kallëzim penal për shpërdorim detyre ndaj drejtuesit të Prokurorisë Posaçme Antikorrupsion ose siç njihet ndryshe (SPAK).
Ja reagimi i plotë :
Skandal!
Kush e kishte menduar që edhe ndaj drejtuesit të Prokurorisë Posaçme Antikorrupsion ose siç njihet ndryshe (SPAK), Z. Arben Kraja do të kryhej kallëzim penal për “Shpërdorim të detyrës”!
Dhe tashmë çështja është për gjykim pranë Gjykatës Kundër Korrupsionit Krimit Organizuar Tiranë.
Seanca është caktuar më datë 01.12.2020 me gjyqtare Znj. Ilirjana Olldashi.