Situata absurde në pikat kufitare vijon të mbetet problematike

132

Situata në pikat kufitare me Greqinë vijon të mbetet problematike, ndërsa dhjetra qytetarë mbeten të bllokuar. 10 persona u arrestuan në Gjirokastër pasi kaluan në kufirin e gjelbër.

Ndërkohë në Kapshticë 30 qytetarë janë bllokuar pasi nuk kanë mundësi as të kthehen në Greqi dhe as të hyjnë në Shqipëri.

Situata absurde duket se është vetëm në këto pika, ndërsa raportohet se në Hanin e Hotit në Shkodër hynë pa probleme 127 persona, prej të cilëve 114 shtetas të huaj.

Video është filmuar nga një prej të bllokuarve në Kapshticë.

Situata në pikat kufitare me Greqinë vijon të mbetet problematike, ndërsa dhjetra qytetarë mbeten të bllokuar. 10 persona u arrestuan në Gjirokastër pasi kaluan në kufirin e gjelbër. Ndërkohë në Kapshticë 30 qytetarë janë bllokuar pasi nuk kanë mundësi as të kthehen në Greqi dhe as të hyjnë në Shqipëri. Situata absurde duket se është vetëm në këto pika, ndërsa raportohet se në Hanin e Hotit në Shkodër hynë pa probleme 127 persona, prej të cilëve 114 shtetas të huaj. Video ju soll BIRN nga një prej të bllokuarve në Kapshticë. Raportoi Dhorjela Çule.

Gepostet von Reporter.al am Sonntag, 5. April 2020