Shqipëria, Kroacia dhe Mali i zi kërkojnë takim me administratën Trump

459
Tre ministrat e Jashtëm të rajonit, ai i Shqipërisë, Kroacisë dhe Malit të Zi i kërkojnë administratës së re amerikane një takim të përbashkët me administratën e re Trump.
Të tre ministrat, Ditmir Bushati, Davor Ivo Stier dhe Sërgjan Darmanoviç janë mbledhur në një takim trelateral në Kroaci, ku njëzëri kërkojnë takim me sekretarin amerikan të shtetit, Rex Tilerson.
Qëllimi i kësaj kërkese janë sfidat e sigurisë, marëdhënia me Rusinë, anëtarësimi i Malit të Zi në NATO si dhe situata në rajon.
Sigal