Shpërthen ironia në rrjet: KQZ të miratojë dhe hapjen e negociatave me BE

287

Pas vendimit të anëtarëve të PS në KQZ, të cilët në tejkalim të kompetencave, hodhën në votim dekretin e Presidentit Ilir Meta, në rrjetet sociale ka shpërthyer ironia.

Janë të shumë qytetarët  që thonë se me këtë interpretim ligji, KQZ mund të vendosë të anikimojë edhe vendimin e BE për mos hapjen e negociatave.

Ndërsa të tjerë thonë se ky institucion kushtetues mund marrë dhe vendime për martesa, divorce dhe vendime për synetllëk.