Shembet gjatë natës kisha në Dhërmi

459
Shembet gjatë natës shtesa e kishës në Dhërmi,kjo është njoftuar dhe denoncuar nga zëdhënësi i kishës ortodokse Thoma Dhima nëpërmjet një postimi në Facebook shoqëruar edhe me fotografi.Shtesa sipas tij është shembur nga INUV ndërkohë që puna për dhembjen e saj kishte nisur rreth një javë më parë.
Edhe pse banorët e kanë kundërshtuar prishjen e kishës sërish ka qënë e pamundur arritja e një marrëveshje. 
Sigal