“Sa kërkon për një natë”, komenti i djalit ‘acaron’ Encën. Ja si përgjigjet këngëtarja

619
Mund të quhet pa frikë një prej këngëtareve sexy shqiptare, pasi shpesh herë provokon me format e saj të kolme në rrjetet sociale. Bëhet fjalë për Encën, e cila është kthyer sërish në qendër të vëmendjes, dhe kjo për shkak të një komenti.
Një ndjekës në Instagram i ka bërë një pyetje të sikletshme Encës, se sa ajo kërkon për një natë.
Por, Enca i është përgjigjur flakë për flakë komentuesit, ndërsa me ironi i shkruan atij se do 100 milionë euro. Fill pas kësaj përgjigjeje, lumë komentesh kanë pasuar më pas.


Sigal