Riatdhesohen 122 shqiptarë nga Zvicra

433
Sigal

Që prej dy ditësh, qeveria shqiptare filloi procesin e riatdhesimit të shqiptarëve që kishin mbetur jashtë kufirit si pasojë e izolimit nga pandemia globale.

Pas Italisë dhe Anglisë edhe 122 shqiptarët që kishin mbetur në Zvicër u riatdhesuan sot në Tiranë.

Ndërkohë më herët kanë mbërritur 127 persona nga Gjermania të cilët kishin mbetur të bllokuar atje pas mbylljes së kufijve.

Ata që po kthehen po bëhen me “selektim” nga Ministria e Punëve të Jashtme pasi ka një rregull të vecantë çka do të totë se ata që janë resident në vendet ku ndodhen aktualisht nuk do kthehen thuhet në vendimin e qeverisë.