Reshjet e shiut shkaktojnë përmbytje në rrugët e Shkodrës

133
Sigal

Shirat e dendur dhe era e fortë ka përfshirë vendin tonë prej disa ditësh duke sjellë kështu problematika.

Për shkak të intensitetit të lartë të reshjeve, niveli i ujit është ngritur dhe ka sjellë disa problematika në qytetin e Shkodrës.

Prania e reshjeve ka vështirësuar lëvizjen e qytetarëve dhe automjeteve në rrugë.

Kësisoj, rrugët janë transformuar në “lumenj”, ndërsa shiu nuk pritet të pushojë gjatë ditës së sotme.