Reshje në disa qarqe dhe temperatura që bien/ Ja si nis java në vend

340
Sigal

E hënë, 2 dhjetori 2019. Parashikimi i Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit –

(e hënë, dt. 02) priten reshje të dobëta në qarqet Shkodër dhe Kukës dhe lokalisht të dobëta në qarqet Lezhë dhe Tiranë.