Jeta në makinë pas tërmetit, ç’po përjeton familja durrsake

295

Shumë qytetarë të Durrësit, të cilëve u janë dëmtuar banesat dhe shtëpitë nga tërmeti, i cili la të vdekur mbi 50 persona, ka disa ditë që janë duke fjetur në veturat e tyre.