Rama i zhgënjyer nga shërbimet e ofruara në pikat tursitike

475
Sigal

Kryeministri Edi Rama është shprehur i zhgenjyër nga shërbimet që ofrohen në pikat tursitike të vendit. Ndërsa vet nga marrë pushimet dhe po shijon detin dhe rrezet e diellit në qytetin e Vlorës, kryeministrit Rama në një status në rrjetin social Facebook shkruan se është rritur numri i tursitëve por jemi ende larg numrit që mund të arrimë. “Rritur ndjeshëm numri i turistëve të huaj këtë vit, po jemi ende larg numrit që mund të arrimë dhe mundësive e shërbimeve që duhet të ofrojmë”, shkruan kryeministri Rama në rrjetin social Facebbok.