Pukë/ Reshjet e shiut shkaktojnë probleme në infrastrukturë, prurjet dëmtojnë rrugë, ura e linja të ujësjellësit

61
Sigal

Reshjet e dendura të shiut kanë përfshirë pjesën më të madhe të vendit prej ditës së djeshme.

Në Pukë, shirat e dendur kanë shkaktuar dëme në disa akse rurale. Prurjet ujore kanë dëmtuar dhe elementë të tjerë të infrastrukturës rrugore.

Në disa fshatra raportohen të dëmtuara ura dhe linja ujësjellësi.

Nga ana e institucioneve lokale po merren masa për kthimin në normalitet.

Pukë/ Reshjet e shiut shkaktojnë probleme në infrastrukturë,