Protestuesit përplasen me policinë, ka të plagosur

127

Masa e madhe qytetare dhe antikonformiste e tyre janë mbledhur para ministrisë së Brendshme, aty ku janë vendosur forcat e policisë.  Një numër i madh i forcave policore kanë rrethuar krejt perimetrin e Teatrit Kombëtar.

Ka përplasje të protestuesve me policinë, ku shikohen edhe të plagosur. Ndërkohë populli pret vendimin e opozitës se çdo të bëjë pas kësaj që kryeministri ndërmori sot në orët e para të mëngjesit. Njerëzit po përplasen në bulevard para ministrisë së Brendshme, por duan edhe opozitën t’i udhëheqë.