Pritja e ngrohtë e Presidentit Meta në Medvegjë nga shqiptarët

582
Dhjetëra shqiptarë dalin të presin Presidentin Meta
Në pikën kufitare Muitvodë, Presidenti Meta u prit nga kryetari i trupës koordinuese për Preshevën, Bujanocin dhe Medvegjën
Presidenti u prit dhe nga Kryetari i komunës së Medvegjës, Nebojsha Arsic
Presidenti Meta: Sot është një ditë shumë e bukur për mua. Kënaqësi që erdha në Medvegjë
Interesim i madhe i mediave serbe për vizitën e Presidentit Meta në Medvegjë
Sigal