E fiksuar për t’i ngjarë Angelina Jolie-s, por shikoni si u katandis kjo vajzë

979
Sigal

Nuk janë të paktë personat që fiksohen pas personazhit që preferojnë dhe kërkojnë me çdo kusht t’i ngjajnë.

Ky është rasti i një vajze 29 vjeçare, e cila ishte e fiksuar për t’i ngjarë Angelina Jolie-së. Për t’u dukur si aktorja, Saba Tahar ka marrë vëmëndjen e të gjithë mediave pasi ka harxhuar shumë të mëdha parash për të realizuar operacione plastike në fytyrë dhe në trup, për t’u shndërruar në një Angelina Jolie të vërtetë. Por asgjë nuk ka shkuar ashtu siç ajo e kishte parashikuar, madje shumë më keq. Vajza nga Irani është shpërfytyruar dhe  komentues të shumtë e kanë quajtur: ‘ të friskhme’. Pas ndërhyrjeve Saba nisi edhe një dietë të fortë për të arritur format trupore të aktores Jolie. 

323849.jpg

323850.jpg

323851.jpg