Sigal

Presidenti i Republikës Ilir Meta ka publikuar disa fotografi në profilin e tij në Facebook nga vizita e fundit që ka kryer në vendin ku ai shprehet se “bashkëjetesa midis serbëve e shqiptarëve është e admirueshme dhe solide.” Ky vend është Shterpca e Kosovës.

“Të dashur miq! – shkruan Meta. – Kënaqësi të vizitoja fermat ku kultivohen mjedrat më të mira në botë, në komunën e Shterpcës (Brezovicë) dhe një investim bashkëkohor të përpunimit dhe ruajtjes së frutave të pyllit.

Vizioni i Bratislavit, Kryetarit të komunës mbështetur tek shpirti punëtor i këtij komuniteti të shkëlqyer ka sjellë ndryshime tepër shpresëdhënëse, duke hapur vende të reja pune dhe të ardhura më të mira për banorët dhe komunën. Shterpca është një komunë model, ku bashkëjetesa midis serbëve e shqiptarëve është e admirueshme dhe solide.”