Presidenti Meta me të riun nga Berati: Më të rinj profesionistë si ai, e ardhme më e sigurt!

41
Sigal

Presidenti i Republikës, Ilir Meta, ndodhet në Berat këtë fundjavë.

Presidenti Meta ka publikuar një foto me një djalë nga Berati, me sa duket i angazhuar në sektorin e hotelerisë dhe turizmit, duke e marrë si shembull për një të ardhme më të sigurt.

“Me të rinj profesionistë, si Miltiadhi në fushën e hotelerisë dhe turizmit, Berati ka një të ardhme më të sigurt! 🇦🇱”, shkruan Meta.