Presidenti Begaj: Të nderojmë sot 177-vjetorin e lindjes së poetit më të madh të Rilindjes Kombëtare

63
Sigal

Presidenti Bajram Begaj ka ndarë një mesazh për 177-vjetorin e lindjes së shkrimtarit të madh shqiptar, Naim Frshëri.

Poeti Naim Frashëri ndriçoi një komb, frymëzoi një epokë dhe përjetësoi dashurinë për gjuhën shqipe! Le të nderojmë sot 177 vjetorin e lindjes së poetit më të madh të Rilindjes Kombëtare!”, shkruan Begaj në mesazhin e tij.