Policia shton masat me postblloqe në Shkodër, ndalohen protestuesit për Teatrin të vijnë drejt Tiranës

79

Policia në Shkodër ka shtuar masat, me rastin e thirrjes së protestës së 2-të pas shembjes së Teatrit Kombëtar në Tiranë.

Shkodra vijon të mbetet zonë e kuqe dhe Policia monitoron hyrje-daljet në qytet.

Disa automjete me protestues janë ndaluar nga Policia dhe nuk lejohen të vijnë drejt Tiranës.