Policia: Lëvizja e mjeteve Tiranë-Durrës me zinxhirë. Shënohet aksidenti i parë

467
Sigal

Policia Rrugore njofton të gjithë qytetarët se për shkak të reshjeve të dëborës që përfshinë kryeqytetin dhe Durrësit, lëvizja e mjeteve nga Tirana në Durrës dhe anasjelltas do të bëhet me zinxhirë.
Kjo është një masë parandaluese e aksidenteve dhe rrëshqitjeve të mundshme të mjeteve në autostradë.