Bora fut në kaos Tiranën

422
Sigal

Makina të bllokuara kthehen në burim aksidenti. Bllokohet
Rinasi, qindra makina në radhë bllokohen tek mbikalimi ku ndahet autostrada me
daljen për në Rinas.

Reshjet e dëborës gjejnë në gjumë policinë rrugore.

Dhjetra makina të perplasura. Mungojnë kripa dhe
skorja.