Përfshihet nga flakët mali i Torovicës

383
Sigal

Zona e Torovicës dhe Balldrenit në Lezhë janë përfshirë nga flakët.

Të ndihmuara nga era e fortë dhe nga bimësia e dendur vatrat e zjarrit janë përhapur me shpejtësi në një sipërfaqe të madhe të pyllëzuar.

Ndërkohë ndërhyrja e zjarrfikësve është shumë e vështirë për shkak se terreni është i thyer. Deri më tani të vetmit që kanë ndërhyrë me mjete rrethanore kanë qenë banorët e zonës.