PD zhvillon sot zgjedhjet në 10 degë të saj, zbardhen kandidatët në garë

168
Sigal

Partia Demokratike do të zhvillojë sot zgjedhjet për kryetarët e dhjetë degëve të saj, konkretisht në disa degë të Tiranës, në Kuçovë, Skrapar, Elbasan.

Komisionit të Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale të PD njoftoi se ditën e shtunë, datë 16 prill 2022, procesi i votimit do të hapet në orën 8.00 e do të mbyllet në orën 18.00.

Në rast se në Qendrat e Votimit do të ketë ende votues, procesi do të vijojë edhe pas orës 18.00, deri kur edhe anëtari i fundit i PD së degës përkatëse të ketë votuar.

Kandidatët e për Kryetar dege dhe Qendrat e votimit janë si më poshtë vijon:

PD dega Kucovë
1. Nerjan Dine Pasho
2. Myslim Isuf Haxhi

PD dega Skrapar
1. Besnik Ali Osmani
2. Hajredin Lahe Bakiasi

PD Dega Elbasan
1. Blendi Ferdinand Himci
2. Eliona Hetem Gremi
3. Elior Flamur Vila
4. Klodiana Ilir Capja
5. Sonila Maksim Daiu

PD Dega Tropojë
1. Besnik Xhafer Dushaj
2. Feride Rexhep Rrahmanaj
3. Ram Bajram Oruci

PD Dega 6 Tiranë
1. Alban Feko Hoxhaj
2. Onelda Gjin Zefi

PD Dega 10
1. Andi Gani Beliu
2. Ilir Halit Stojku
3. Shkëlqim Muharrem Spaho
4. Xhulia Aranit Xhekaj

PD Dega 11 Tiranë
1. Arbër Ded Qehaja
2. Shkëlzen Mark Mustafaj
3. Ahmet Ali Meshi
4. Mërgim Nazmi Hoxha

PD Dega 16 Tiranë
1. Eduard Gani Rexha
2. Ilir Lush Zmalaj
3. Kujtim Veli Kola