OST njoftim për Durrësin e Shijakun: Stakohet energjia për 4 orë më 1 dhe 3 qershor, ja zonat që preken

56

Operatori i Sistemt të Transmetimit njofton banorët e Durrësit dhe Shijakut që të hënën dhe të mërkurën për 4 orë do ketë stakim të energjisë elektrike.

Kjo do të ndodhë për shkak të remontit në linjat 110 kv Rrashbull – Sallmone (Sukth) dhe Rrazhbull – Spitalle (Porto Romano 2).

Nuk do të preket gjithë qyteti por vetëm disa zona të qyteteve të cilat OST i sqaron në njoftimin zyrtar si më poshtë.

NJOFTIMI NGA OST

Njoftim i OST për abonentët #Durrës dhe #Shijak

Stakim, 1 dhe 3 Qershor

Për shkak të remontit të OST në linjat 110kV Rrashbull – Sallmone (Sukth) dhe linjën 110kv Rrazhbull – Spitalle (Porto Romano 2), në datat 1 dhe 3 Qershor gjatë intervalit kohor 09:00-13:00 do të stakohet energjia në këto zona në Durrës e Shijak

1 qershor/ Shenavlash, Vrine Zona idustriale Spitalles, Rruga “Aleksander Goga”

3 Qershor/Shijak, Breg Lumi, zona Fermë Sukth, (Lagjia e Stallave), Biznese gjatë autostradës, “4 Rruget” Maminas – Shijak, Maminasi, Sallmone,
Gjiri i Lalzit, Kompleksi Lura, Shenavlash.