Orët e fundit para ‘mbylljes’ totale, njerëzit nxitojnë të blejnë, disa të tjerë… Ja si dukej Tirana sot paradite

79

Njoftimi nga kryeminstri Rama dhe Policia e Shtetit se sot pas orës 13:00 deri të hënën në orën 5 të mëngjesit gjithçka në Shqipëri do jetë e mbyllur e nuk do lejohet asnjë lëvizje, i ka nxitur qytetarët të bëjnë blerjet e fundit duke u dyndyr në markete e dyqane fruta perimesh.

Nga një vëzhgim në rrugët e qytetit, siç tregojnë fotot më poshtë të shkrepura nga LSA, qytetarë të shumtë kanë shfrytëzuar orarin e lëvizjes së lirë edhe duke bërë xhiro për të shijuar motin e ngrohtë.

Ja pamjet si dukej Tirana spt paradite: