Ofrojnë deri në 2000 euro/ Tifozët dalin në rrugët e Tiranës me tufa parash në duar: Duam biletë!

83
Sigal

Duket se kriza për bileta ka prekur edhe tifozët holandezë e romanë që kanë ndërmarrë rrugë të gjatë për të qenë në kryeqytetin shqiptar në mbështetje të skuadrës së tyre të zemrës.

Ata janë duke kërkuar bileta në treg të zi, me tufa eurosh në duar në rrugët e Tiranës. Teksa mbajnë tabela që shkruajnë: DUAM BILETA, tifozët janë të gatshëm të ofrojnë 1000-2000€.

Biletat e ndeshjes janë mbaruar brenda një ore që nga momenti i hapjes së procesit të blerjes së tyre dhe po shiten me çmime stratosferike në treg të zi.