Në luftë më flakët, shërbimet e zjarrfikëses vijojnë punën për shuarjen e zjarrit në Pishë Poro

40
Sigal

Shërbimet e zjarrfikëses prej ditësh janë në luftë me flakët në Pishë Poro.

Aktualisht në terren po veprojnë 3 mjete zjarrfikëse te MZSH Fier, 20 efektivë të MZSH, 40 trupa të FA, 10 punonjës të AADZM dhe 10 forca bashkiake.

Gjatë orëve të para të ditës vatra e zjarrit ka pasur intensitet të ulët, por me fillimin e erës zjarri ka marrë përmasa të mëdha duke vështirësuar edhe më shumë punën e forcave operacionale në terren.

Në luftë më flakët, shërbimet e zjarrfikëses

Në luftë më flakët, shërbimet e zjarrfikëses