Ndryshime në komisariatet e Tiranës, emërohen shefa të rinj

271
Sigal

Pas ndryshimeve të ditëve të fundit në policinë e Korçës dhe Elbasanit pak ditë më parë në nivele të drejtuesve të tyre, vijojnë rokada te policia e Tiranës.

Kështu njoftohet se është emëruar në krye:

Bujar Mehmeti – Komisariati nr. 1

Edmond Pjetri – Komisariati nr. 2

Altin Lila – Komisariati nr. 3

Petrit Halo – Komisariati nr. 4

Oliger Torba – Komisariati nr. 5

Sali Skura – Komisariati Shijak

Emiljano Pashaj – Komisariati Kavajë

Agim Hoxha – Specialist në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit

Edmond Meshini – Specialist në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit.

Julian Qyta – Shef i Seksionit të Narkotikëve dhe Trafiqeve në DVP Tiranë.