Ndodh në Pukë/ Qindra vota të pavlefshme, ndalon numërimi

439
Sigal

Qindra vota te pavlefshme kane dale ne kutite e votimeve monopartiake te organizuara nga Edi Rama.

Kjo situate ka bere qe te ndalohet numerimi ne bashkine e Pukes ku kandidon vetem PS.

Sipas te dhenave komisioneret  e PS po bejne tentativa per ti kaluar keto vota dhe per ti numeruar si te vlefshme.