Moderatori e gozhdon me pyetjen, Rama kërcen përpjetë nga inceneratorët, lë karrigen e emisionit

81
Sigal

Kryeministri Edi Rama është përpjekur t’ju shmanget pytjeve mbi inceneratorët, madje deri aty sa edhe të ngihet nga karrigia gjatë pyetjes së moderatorit Blendi Fevziu në Opinion.  

Fevziu e pyeti lidhur me kostot që ka inkapsulimi dhe incenerimi i mbetjeve, por Rama u çua dhe nisi të bisedonte me publikun në sallë.

Afera më e madhe korruptive në Shqipëri, ajo e inceneratorëve duket se është afera e cila nuk do të mbyllet lehtë për kryeministrin Rama dhe vartësve të tij të cilët kanë zbatuar urdhrat.