Ministrat nisen me autobus drejt Kosovës

112
Sigal

Ditën e sotme Kosova dhe Shqipëria do të mbajnë mbledhjen e 8-të të përbashkët qeveritare, ku pritet firmosja e disa marrëveshjeve.

Ndërkohë ministrat shqiptarë janë nisur me autobus drejt Kosovës.

Ka qenë ministri i Drejtësisë Ulsi Manja i cili ka shpërndarë një foto nga brenda autobusit me të cilin udhëtonin sëbashku ministrat shqiptarë.