Maturantët në provim, edhe teza e matematikës publikohet në rrjetet sociale (FOTO)

176
Sigal

Pas daljes së tezës së Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, sot maturanët po testohen për provimin e Matematikës, por edhe këtë herë teza ka dalë në rrjete sociale, ndërsa maturantët ndodhen ende brenda provimit.