LSI, paralajmeron referendumin e 25 prillit: Gjyshet dhe gjysherit, bekojne delegatet e Elbasanit

97

Gjyshet dhe gjysherit Elbasanas mbeshtesin mbesat dhe niperit e tyre per Delegate te Konventes Kombetare!
Elbasani Shtepia e te Rinjve !
#Elbasanishtepiajuaj🌹