Lëvizja Socialiste për Integrim, në çdo proces zgjedhor ka qenë avangardë,

97
Lëvizja Socialiste për Integrim, në çdo proces zgjedhor ka qenë avangardë, duke qenë e para që prezantoi parimin e shënjtë një anëtar – një votë, duke qenë e para që zbatoi kuotën gjinore në masën 50-50, duke qenë e para që aplikoi votimin dhe numërimin elektronik dhe duke qenë e para dhe ende e vetmja forcë që fokuson të gjithë vëmendjen e saj tek të rinjtë.
Edhe më 21 nëntor, Lëvizja Socialiste për Integrim është sërish e para forcë politike, e cila aplikon votimin online. UNE VOTOVA ONLINE 💻
Sigal