Londra: Zyrtarët e inkriminuar bëjnë ligjin në Tiranë

480
Pas kritikave shumë të ashpra që ka bërë SHBA, nëpërmjet ambasadorit amerikan në Tiranë dhe Bashkimi Europian, nëpërmjet ambasadores Vllahutin, për të pastruar politikën dhe admisnitratën e lartë nga njerëzit me rekorde kriminale…
Shkrimin e plotë mund ta lexoni në numrin e sotëm të Gazetë Telegraf…
Sigal