Londër / Të rinjtë shqiptarë shpërthejnë në thirrje “Rama ik”. (Video)

82

Në kuadër të festave kombëtare, qytetarët shqiptarë të diasporës kanë organizuar festimet në vendet e tyre përkatëse. Një video nga të rinj shqiptarë nga Londra ka qarkulluar në rrjetet sociale, ku teksa janë mbledhur për të përkujtuar pavarësinë e kombit përgjatë lumit Tamiz nuk kanë munguar dhe thirrjet ‘Rama ik’.