Kujtim Gjuzi: Ja dieta që përdorin deputetët për shkatërrimin e Coronavirusit

548
Sigal

Në një video të pergatitur posaçërisht për publikun deputeti i listës, Kujtim Gjuzi ,tregon shkaqet pse coronavirusi nuk i prek deputetet ,dhe cila është dieta që e shkatërron atë. Ja video e plotë: