Kryemadhi: Çështja e financimeve ruse është bërë emergjente për politikën shqiptare

70
Sigal

Ne nje interviste per euronews albania, deputetja e PL Monika Kryemadhi tha se çeshtja e financimeve ruse është bërë emergjente për politikën shqiptare

” Këto zhvillime nuk ndihmojnë Shqipërinë të ecë përpara. Ambasadorja kërkoi vigjilencë të partive politike për cështjen e financimeve .Nuk u diskutua absolutisht mbi Lulzim Bashën, nuk u përdor asnjë emër individual apo i ndonjë partie politik.  Kërkuam institucionalizimin e donacionit, financimi nga shteti merr para vetem PD dhe PS. Në cdo vend të botës donacionet qytetarët bëhen nga qytetarët dhe anëtarët.