Komuniteti Mysliman feston sot Fitër Bajramin, ja si u zhvillua falja në bulevardin ‘Dëshmorët e Kombit’ Tiranë

715
Sigal

Besimtarët myslimanë festojnë sot Fiter Bajramin, festën që mbyll Muajin e Shenjtë të Ramazanit. Shenjimi i kësaj dite ka filluar me faljen në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit” në orën 6:00. Drejtues të KMSH kanë dhënë njeri pas tjetrit, mesazhet e paqes dhe solidaritetit dhe kanë evidentuar vlerat e mëdha të besimtarit dhe këtij komuniteti në tërësi.

Kjo është ceremonia e faljes që u zhvillua sot në bulvardin “dëshmorët e Kombit.

Dje, Kryetari i KMSH po ashtu u përcoll një urim besimtarëve myslimanëve.