Ja foto që po bën xhiron e rrjetit/ Një vogëlushe shikon besimtarët myslimanë teksa falen

606
Sigal

Besimtarët myslimanë kanë falur Namazin e Sabahut në sheshin “Skënderbej”.

Ky shesh ishte i tejmbushur me besimtarë, por ajo që binte në sy ishte kjo vogëlushe.

Vajza e vogël shikon teksa familjarët e saj dhe besimtarët e tjerë po falen.

Ishte ora 6 e mëngjesit kur besimtarët myslimanë bashkë me fëmijët janë falur në shesh, pas muajit të sakrificës, muajit të Ramazanit.