Ish-kryekomunari i Bërzhitës, Drita, dënohet me 5 vite e 4 muaj burg

293
TIRANË – Gjykata e Tiranës dënoi ne 5 vite e 4 muaj ish-kreun e Komunës së Bërzhitës Genci Drita për korrupsion pasiv. Ai përfitoi gjykim të shkurtuar. Po ashtu gjykata dënoi edhe Armando Burrin, për të cilin dha 3 vjet burg.
Ish-kryekomunari dhe ish-përgjegjësi i taksive akuzohen se i kanë marrë 4 mijë e 500 euro një personi në këmbim të dhënies së lejes së përdorimit të një hapësire publike në territorin e komunës Bërzhitë.