Infektohet edhe Gjirokastra, rasti i parë me Covid-19

217
Sigal

Është shënuar dhe rasti i parë i koronavirusit në Gjirokastër.Nga të dhënat e para mësohet se ai është njëri prej emigrantëve që është karantinuar në Përmet.Dje është testuar dhe sot ka dalë përgjigjja.Tashmë i infektuari do të karantinohet në Durrës.Menjëherë sot fillon dezinfektimi i mjedisit të karantinës ndërsa parashikohet marrja e dhjetëra tamponëve.