IKMT shemb shtëpinë pa leje në Dhërmi

67
Sigal

Punonjësit e IKMT kanë ndërhyrë sot për prishjen e një banesë private në Dhërmi.

Mësohet se shtëpia është ndërtuar para disa vitesh, por që nuk kishte leje ndërtimi.

Nuk dihet nëse ka pasur rezistencë nga pronarët për prishjen e banesës, por IKMT ka vijuar aksionin dhe e ka hedhur ndërtesën në tokë.