Gazeta Telegraf/ Presidenti i Republikës, Bujar Nishani zhvilloi një takim me Presidentin e Këshillit, Ambasadorin Ivo Daadler

451
Sigal

Bujar Nishani: Shqipëria dhe Ballkani Perëndimor, një e ardhme evropiane!

 

 

Në vijim të vizitës zyrtarë në Shtetet e Bashkuara, Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Bujar Nishani u prit me një ftesë të veçantë nga Këshilli i Çikagos për Çështjet Globale (Chicago Council on Global Affairs), njërit prej think-tankeve me reputacion të jashtëzakonshëm ndërkombëtar.

 

Kreu i Shtetit shqiptar u mikprit dhe zhvilloi një takim me Presidentin e Këshillit, Ambasadorin Ivo Daadler ish-përfaqësuesi i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në NATO.


Më pas iu drejtua anëtarëve dhe të pranishme me një fjalë tematika kryesore e së cilës ishte: Shqipëria dhe Ballkani Perëndimor: Një e ardhme evropiane?

 

Në vijim të vizitës zyrtare në Shtetet e Bashkuara, Presidenti Bujar Nishani u prit me një ftesë të veçantë nga Këshilli i Çikagos për Çështjet Globale (Chicago Council on Global Affairs), njëri prej “think-tank”-eve me reputacion të jashtëzakonshëm ndërkombëtar.

Kreu i Shtetit shqiptar u mikprit dhe zhvilloi një takim me Presidentin e Këshillit, Ambasadorin Ivo Daadler, ish-përfaqësuesi i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në NATO.

Më pas, iu drejtua anëtarëve dhe të pranishme me një fjalë tematika kryesore e së cilës ishte: Shqipëria dhe Ballkani Perëndimor: Një e ardhme evropiane?